Snacks
| Seafood Roll Reker, snøkrabbe og brunet smør. Allergener: Egg, melk, hvete, sennep | 225,- |
| Parmesan pommes frites Serveres med aioli Allergener: Melk, egg, sennep | 69,- |
| Kyllingvinger Soyaglace Allergener: Hvete, soya | 145,- |
| Tunfisk Tartar Ferskost og Jalapeno. Allergener: Melk, egg, fisk. | 198,- |
Hovedretter
| Hamburger Syltet agurk, cheddarost, ramsløkmajones og pommes frites med parmesan Allergener: Sennep, egg, hvete, melk | 249,- |
| Fiskesuppe Villfisk, blåskjell, fennikel og dill Allergener: Skalldyr, bløtdyr, fisk, melk, hvete | 252,- |
| Rekesmørbrød Majones, agurk, dill og sitron Allergener: Skalldyr, egg, sennep, hvete | 259,- |
| Blåskjell Sitrongress, chili og koriander Allergener: Bløtdyr, hvete, melk | 249,- |
Dagens rett
| Endres etter tilgang og sesong – spør servitørene eller i restauranten. |
Dessert
| Creme Bruleè Sorbet og friske bær. Allergener: Melk, hvete, egg, nøtter | 145,- |
| Eton Mess Bær, marengs og krem Allergener: Egg, melk, hvete | 145,- |
Barn
| Pølse og pommes Allergener: Melk, gluten | 129,- |
| Kyllingburger Allergener: Egg, hvete, melk | 145,- |
