Snacks
Seafood Roll Reker, snøkrabbe og brunet smør. Allergener: Egg, melk, hvete, sennep | 225,- |
Parmesan pommes frites Serveres med aioli Allergener: Melk, egg, sennep | 69,- |
Kyllingvinger Soyaglace Allergener: Hvete, soya | 145,- |
Tunfisk Tartar Ferskost og Jalapeno. Allergener: Melk, egg, fisk. | 198,- |
Hovedretter
Hamburger Syltet agurk, cheddarost, ramsløkmajones og pommes frites med parmesan Allergener: Sennep, egg, hvete, melk | 249,- |
Fiskesuppe Villfisk, blåskjell, fennikel og dill Allergener: Skalldyr, bløtdyr, fisk, melk, hvete | 252,- |
Rekesmørbrød Majones, agurk, dill og sitron Allergener: Skalldyr, egg, sennep, hvete | 259,- |
Blåskjell Sitrongress, chili og koriander Allergener: Bløtdyr, hvete, melk | 249,- |
Dagens rett
Endres etter tilgang og sesong – spør servitørene eller i restauranten. |
Dessert
Creme Bruleè Sorbet og friske bær. Allergener: Melk, hvete, egg, nøtter | 145,- |
Eton Mess Bær, marengs og krem Allergener: Egg, melk, hvete | 145,- |
Barn
Pølse og pommes Allergener: Melk, gluten | 129,- |
Kyllingburger Allergener: Egg, hvete, melk | 145,- |