Kveldsmeny

Snacks

Seafood Roll
Reker, snøkrabbe og brunet smør.
Allergener: Egg, melk, hvete, sennep
225,-
Parmesan pommes frites
Serveres med aioli
Allergener: Melk, egg, sennep
69,-
Kyllingvinger
Soyaglace
Allergener: Hvete, soya
145,-
Tunfisk Tartar
Ferskost og Jalapeno.
Allergener: Melk, egg, fisk.
198,-

Hovedretter

Hamburger
Syltet agurk, cheddarost, ramsløkmajones og pommes frites med parmesan
Allergener: Sennep, egg, hvete, melk
249,-
Fiskesuppe
Villfisk, blåskjell, fennikel og dill
Allergener: Skalldyr, bløtdyr, fisk, melk, hvete
252,-
Rekesmørbrød
Majones, agurk, dill og sitron
Allergener: Skalldyr, egg, sennep, hvete
259,-
Blåskjell
Sitrongress, chili og koriander
Allergener: Bløtdyr, hvete, melk
249,-

Dagens rett

Endres etter tilgang og sesong – spør servitørene eller i restauranten.

Dessert

Creme Bruleè
Sorbet og friske bær.
Allergener: Melk, hvete, egg, nøtter
145,-
Eton Mess
Bær, marengs og krem
Allergener: Egg, melk, hvete
145,-

Barn

Pølse og pommes
Allergener: Melk, gluten
129,-
Kyllingburger
Allergener: Egg, hvete, melk
145,-